Maria Åkerberg


Maria Åkerberg - Deepskin organics

Maria Åkerberg är ett svenskt märke och hennes produkter är helt naturliga med 100 % ekologiskt certifierade råvaror. De innehåller inga parfymer eller färgämnen utan dofter och färger kommer från växtextrakt och eteriska oljor och är hållbara upp till 3 år.

Deepskin organics är ett helt nytt koncept. Deepskin är något som fungerar djupt ner i huden och ger all näring huden behöver. Deepskin organics betyder att du får de allra bästa kvalitetsprodukterna, framtagna på ett rent och vetenskapligt sätt, av specialister inom området.

För Maria Åkerberg är Deepskin organics produkter som bygger på Aromaterapi och Fytoterapi; växternas inneboende kraft. Mineraloljor och syntetoljor utesluts helt och istället används vegetabiliska oljor.

Det finns alltid fullständig innehållsförteckning på produkterna, allt för att du ska veta vad du använder på din hud. Innehållet är biologiskt nedbrytbart i naturen och förpackningarna kan återvinnas.

Maria Åkerberg har produkter för hela kroppen, från skalp till tå. Om du saknarnågot som vi har tagit hem så säg gärna till så beställer vi hem inom kort.

Välkommen in att känna lite på produkterna så hjälper vi till så gott vi kan.