Viktoria Ellenius

Hudterapeut

Tel: 073-0977474


Jag är auktoriserad hud och spaterapeut och Medlem i SHR. Jag tog min Cidesco examen på Gilda skolan här i Stockholm. En fantastisk utbildning som givit mig en bra grund att stå på när jag ska ta hand om mina kunder. Jag har tidigare jobbat som frisör och haft ett eget företag genom att hyra in mig på en salong i 7 år

Jag har i mitt yrkesliv provat på lite olika yrken och aldrig riktigt känt att jag hitta rätt, men när jag kom i kontakt med Gilda skolan och kunskaperna inom Hudvård, så kände jag att jag hittat hem. Jag började som frisör och slutade som hudterapeut och skillnaden mellan dessa yrken är inte så ofantligt stora. Det kändes som att cirkeln var sluten.

Ni kan alltid kontakta mig på mail eller telefon och där svarar jag så fort jag får möjlighet. Vid behandlingar svarar jag inte i telefon med hänsyn till kunden jag har hos mig just då. Jag vill att kunden ska få känna att jag ägnar min fullständiga uppmärksamhet under den tid som han/hon betalar för. För mig är det viktigt att kunden ska känna att den kan komma till mig och bli sedd och omhändertagen, ingenting annat finns då i fokus, bara kunden och dess behov.

Jag hoppas att vi ses snart då jag ser fram emot att träffa just dig och ge dig den upplevelse som du förtjänar.


Läs mer om mina behandlingar:

- Ansiktsbehandling (med Maria Åkerbergs produkter)

- Färgning av fransar och bryn

- Fransböjning, Lash Lift inkl. färgning

- Pedikyr

- Vaxning, även Brasilianskt

- Make-up konsultation