Ansiktsbehandlingar med Dermalogica & Nannic,Is Clinical


Klassisk ansiktsbehandling 90 min 1150 kr 

En klassisk ansiktsbehandling är en unik upplevelse varje gång. Din hudhälsa står helt i fokus när din hudterapeut skräddarsyr behandlingen efter just dina behov och önskemål.

Rengöring, grundlig hudanalys , peeling eller aha- peeling, ånga, porrengöring,brynplockning, ansikts och nackmassage, ansiktsmask och dagkräm.


Porrengöring 60 min 850 kr 

(under 18år 750kr) 

För dig som känner behov av en djupgående rengöring.

Rengöring, grundlig hudanalys, peeling eller aha-peeling, ånga, porrengöring,ansiktsmask och dagkräm.


Ansiktsbehandling återfuktning 60 min  850 kr 

För dig som inte har så mycket orenheter men vill ha total avkoppling.

Rengöring (ej porrengöring), grundlig hudanalys, peeling eller aha-peeling,ansikts och nackmassage, ansiktsmask och dagkräm.

Topp till tå behandling 105 min 1490 kr

Klassisk ansiktsbehandling med inledande ryggmassage. Dubbelrengöring, peeling, ånga, portömning, Frans och brynfärg inkl. plock, mask, skalpmassage. Avslutas med dagkräm.

Aha-behandlingar med Dermalogica:

1.  Multivitamin power exfoliant: 30 min, 650 kr

En behandling för dig som vill ha resultat utöver det vanliga. Rena vitaminkoncentrat förstärkta med hydroxid syror appliceras direkt på huden som ser jämnare och slätare ut.     

Kur 4ggn 2275 kr


 


Is Clinicals Fire & Ice behandling: 

Eller som den kallas i Hollywood "The Red Carpet Facial" pga kändisarna gör den inför fester och fotograferingar eller bara för att hålla huden i trim.

Fire and Ice är en kraftfull och lyxig behandling som ger synliga och långsiktiga förbättringar av hudens struktur och utseende.Grundstenarna i denna fantastiska behandling är två olika masker en värmande och en svalkande som ger fantastisk lyster, boostar huden med bland annat fruktsyror, vitaminer, antioxidanter hyalyronsyra, aloe vera och grönt te. Behandlingen görs med en exklusiv hudvårsserie: Is clinical som är utvecklat av Innovative Skincare. Ett amerikanskt bolag som har utvecklat produkter som skapar resultat som inte varit genomförbara tidigare med hemmavårdsprodukter. Behandlingen är särskilt lämplig för:

* Reduktion av fina linjer och för att få en jämnare yta av huden

* Återuppbygga trött och skadad hud

* Hyperpigmentering

* Acne och minskning av öppna porer.

Behandlingen kan användas fristående eller som ett botemedel schema med 4-6 behandlingar med 14 dagars mellanrum.

30min: 950 kr

Kur 4ggr: 3325 kr

Prx-T33

The art of antiaging Prx är en ny avancerad teknologi för kemisk peeling och djup biorevitalisering av hudens vävnader och funktioner.En unik behandling som lämpar sig för alla hudtyper och årstider. Prx ger varken ljuskänslighet eller social begränsning. Prx är CE-märkt som medicinteknisk produkt.

Nålfri behandling som utförs utan injektioner.

 • Reducerar rynkor och fina linjer
 • Stimulerar hudens egen kollagenbildning
 • Skapar djup återfuktning och glow
 • Återskapar hudens fyllighet
 • Reducerar ärrbildning
 • Jämnar ut hudtonen
 • Ökar cellförnyelsen

Behandlingsområden: 

 • Ansikte
 • Hals
 • Dekolletage
 • Händer
 • Hudbristningar

Obs!  7-14 dagar före behandling får produkter med Retinol (a-vitamin), AHA-syra inte användas, samt microneedling. Detta för att få bästa resultat samt bästa möjliga komfort. Kontakta gärna din hudterapeut för rådgivning. 

En dag- samt nattkräm skickas med efter behandling. Dessa skall användas efterföljande 6 dagar för att ytterligare förstärka effekten av behandlingen. Värde 275:- 

En lätt rodnad precis efter behandlingen kan förekomma samt även torrhet i några dagar efteråt. Solning ska undvikas 6 dagar efter behandling. Men som alltid använd solskydd.

Hur går behandlingen till? 

Genom att massera in TCA (Trikolorättiksyra) och väteperoxid i huden stimuleras hudens egen kollagenproduktion och man uppnår en fyllig hud med mera glow och samtidigt minimeras porer, ärr, rynkor och pigmentfläckar. Den ger återfuktning på djupet och fortsätter verka långt efter att behandlingen avslutats. Bäst resultat uppnås efter 5 behandlingar men även efter första behandlingen syns en märkbar skillnad på huden och den känns plumpad och föryngrad. Många beskriver behandlingen som ett mellanting mellan fillers och kemisk peeling fast utan nålar, fjällande, rodnad, solkänslighet, hudreaktioner m.m. 

Under behandling 

PRX-T33 serumet droppas eller penslas på huden för att därefter masseras in med en speciellt utformad massageteknik för att snabbt nå hudens djupaste lager, dermis. Där arbetar man sedan in produkten i lager och ser till att den fördelas jämnt över ansiktet för att uppnå bästa möjliga resultat. Beroende på hur känslig hud patienten har kan det svida lätt vid vissa områden såsom läppar. Dock upplever dom allra flesta patienter behandlingen som smärtfri och många tycker att den är avkopplande. Efter behandlingen får du med dig produkter hem som fortsätter att förstärka resultatet av din behandling. För bästa möjliga resultat rekommenderas att man gör återkommande behandlingar med 1-2 veckors mellanrum. 

Efter behandling 

Du får med dig speciellt utformade produkter att använda i 7 dagar efter varje PRX-T33 behandling. Dessa produkter gör att effekten av behandlingen förstärks och säkrar ett mer långsiktigt resultat. Man bör ej applicera smink 24h efter avslutad behandling. Till skillnad från många andra anti-aging behandlingar blir huden ej mer solkänslig av PRX T33 vilket gör att den även lämpar sig väl året om.


Vanliga frågor & svar kring PRX-T33 Behandlingar: 

Kan vem som helst göra den här behandlingen? 

Denna behandlingen fungerar på alla hudtoner men det finns några tillfällen där vi rekommenderar dig att avstå från behandling. Du bör undvika att göra den här behandlingen om du: 

Är gravid eller ammar 

Har allergi mot någon av de verksamma ämnena 

Har en skadad/ inflammerad hud (aktiv akne, sår, solbränd mm)

Har en pågående virusinfektion såsom Herpes 

Överkänslig hud 

Gör behandlingen ont? 

Nej, behandlingen gör inte ont men den kan brännas/pirra lite. Detta är dock övergående och när du går från behandlingsrummet är det redan över. 

Hur många behandlingar behövs? 

Det är väldigt individuellt hur många behandlingar som krävs men i de allra flesta fall behövs mellan 3-6 behandlingar för att uppnå önskat resultat. 

Hur ofta kan jag gå på behandling? 

Rekommendationerna är olika beroende på vad det är vi ska arbeta på med just din hud. Här kommer några exempel på upplägg: 

Pigmenteringar: 1 behandling var 20:e dag till problemet upphör/ har blivit förbättrat Slapp hud: 1 behandling var 7:e dag, ca 2-5 behandlingar 

Solskadad hud: 1 behandling var 7:e, ca dag, 2-5 behandlingar 


Priser på behandlingen finns på boka direktBoka tid hos våra hudterapeuter

Madeleine Adling

Carina Sjöberg