Ansiktsbehandlingar med Dermalogica, Maria Åkerberg & Is Clinical

Dessa ansiktsbehandlingar utförs av två hudterapeuter: Madeleine Adling och Viktoria Ellènius. Madeleine jobbar med Dermalogica  & Is Clinical och Viktoria jobbar med Maria Åkerberg.

Om du har önskemål om vilka produkter du vill ha i dessa behandlingar eller vilken hudterapeut du vill ha tänk på att välja rätt utövare i bokningssystemet eller säga till när du bokar en tid.

Ansiktsbehandling Mini 30 min 490 kr 

Rengöring, grundlig hudanalys, peeling,ansiktsmask,och dagkräm.


Klassisk ansiktsbehandling 90 min 980 kr 

En klassisk ansiktsbehandling är en unik upplevelse varje gång. Din hudhälsa står helt i fokus när din hudterapeut skräddarsyr behandlingen efter just dina behov och önskemål.

Rengöring, grundlig hudanalys , peeling eller aha- peeling, ånga, porrengöring,brynplockning, ansikts och nackmassage, ansiktsmask och dagkräm.


Porrengöring 60 min 740 kr 

(under 18 år 640 kr) 

För dig som känner behov av en djupgående rengöring.

Rengöring, grundlig hudanalys, peeling eller aha-peeling, ånga, porrengöring,ansiktsmask och dagkräm.


Ansiktsbehandling återfuktning 60 min  740 kr 

För dig som inte har så mycket orenheter men vill ha total avkoppling.

Rengöring (ej porrengöring), grundlig hudanalys, peeling eller aha-peeling,ansikts och nackmassage, ansiktsmask och dagkräm.

 

Aha-behandlingar med Dermalogica:

1.  Multivitamin power exfoliant: 30 min, 550 kr

En behandling för dig som vill ha resultat utöver det vanliga. Rena vitaminkoncentrat förstärkta med hydroxid syror appliceras direkt på huden som ser jämnare och slätare ut.     

2.  Skin exfoliant system: 30 min, 550 kr

Denna behandling ger en mild men effektiv peeling som reducerar tilltäpptheter och verkar strukturförbättrande.Specialbehandling med Maria Åkerberg:

1. AHA behandling Express: 30 min, 550 kr.

Kan bokas som kur. Rekommenderar en kur på 5-6 ggr för bästa effekt. Rabatterat pris på kurkort. Som första behandling bokas 60 min för grundlig genomgång av huden.

Rengöring, applicering av syra, mask och avslutande kräm.

Kurkort: 2200 kr, alltså 440 kr/behandling.

2. Pure Cell Treatment: 75 min 1495 kr.

En lyxig och unik ansiktsbehandling framtagen av Maria Åkerberg, Dermanord. En unik behandling som erbjuder näring i dess mest potenta form. En extra lyxig behandling för ansikte, hals dekolletage, underarmar och händer. Behandlingen ger:

- ökad cellförnyelse

- ökad motståndskraft

- huden skydd mot fria radikaler

- stimulans i kollagenproduktionen

- huden möjlighet att bygga upp syramanteln

- huden lyster

- hudens reparationssystem hjälp på traven

- huden spänst och vitalitet

- omedelbara resultat på huden, men är mest verksam på lång sikt.

Behandlingen passar alla. Men extra viktig när huden behöver stärkas.

Behandlingen ger en högintensiv näring som bygger upp på cellnivå. Användning av färska, nypressade stamceller är en nyhet inom hudvård.

Behandlingen är helt naturlig och en unik anti-agebehandling. Hud med olika åkommor har också blivit hjälpta med denna behandling då den skapar balans i en obalanserad hud som. Rosacea, acne, psoriasis m.fl.

 Is Clinicals Fire & Ice behandling: 

Eller som den kallas i Hollywood "The Red Carpet Facial" pga kändisarna gör den inför fester och fotograferingar eller bara för att hålla huden i trim.

Fire and Ice är en kraftfull och lyxig behandling som ger synliga och långsiktiga förbättringar av hudens struktur och utseende.Grundstenarna i denna fantastiska behandling är två olika masker en värmande och en svalkande som ger fantastisk lyster, boostar huden med bland annat fruktsyror, vitaminer, antioxidanter hyalyronsyra, aloe vera och grönt te. Behandlingen görs med en exklusiv hudvårsserie: Is clinical som är utvecklat av Innovative Skincare. Ett amerikanskt bolag som har utvecklat produkter som skapar resultat som inte varit genomförbara tidigare med hemmavårdsprodukter. Behandlingen är särskilt lämplig för:

* Reduktion av fina linjer och för att få en jämnare yta av huden

* Återuppbygga trött och skadad hud

* Hyperpigmentering

* Acne och minskning av öppna porer.

Behandlingen kan användas fristående eller som ett botemedel schema med 4-6 behandlingar med 14 dagars mellanrum.

30min: 890 kr

Kur 4ggr: 3115 kr

 

Boka tid hos våra hudterapeuter:

Madeleine Adling

Viktoria Ellènius